KUIVAUSTELINE

Kysythän tarjousta/toimitusta aina erikseen veikko.magga@aidas.fi

Aidas -kuivaustelineen avulla säilytät keittiöliinan ja -harjan siististi! Tyylikäs muotoilu ja laadukas viimeistely - helpottaa toimimista keittiössä, hygieniaa unohtamatta!


Materiaali: Alumiini, rosteri, muovi

Värit: Rosteri, harmaa, valkoinen

Mitat: n. 280mm x 60mm x 15mm

Paino: n. 150g

Maksimikuorma: 2 kg
Antamanne palautteen perusteella lisäsimme telineeseen mahdollisuuden asentaa sen helposti myös moderneihin keittiöihin, joissa astiakaapin pohja on umpinainen. Lujien tarrakoukkujen avulla teline kiinnittyy helposti ja nopeasti paikoilleen

Lisäsimme toimitukseen myös pidemmät ripustinkannakkeet, joiden ansiosta teline soveltuu hyvin myös valolistallisiin astiakaappeihin - näin teline roikkuu hieman alempana ja käyttö on helpompaa!

Kuivainteline on aivan loistava. On ollut käytössä koko ajan. Todella kiva, kun voi laittaa keittiöliinan kuivumaan nätisti siihen ja tiskiharjan. Sitä voi tietysti käyttää muussakin mutta ostin liinaa varten telineen"

"Kävi juuri sopivasti kuivauskaapin ritilöihin roikkumaan, joten "asentaminen" helppoa. Tyylikäs, vaikkei tuolta kaapin "lipan" alta juuri näykään, kätevä, helppokäyttöinen, tiskirätti kuivuu tuossa nopeasti."