Kuivausteline, punainen


Kuivausteline, punainen

13,40Enää ei tarvitse säilyttää yhtä kotitalouden suurimmista bakteeripesäkkeistä, tiskirättiä, epähygieenisesti roikkumassa vesihanasta. Aidas -kuivaustelineen avulla kuivatat rätin tyylikkäästi etkä saa vahingossakaan tiskiveden makuista juomavettä.


Tuotteen avulla isompikin keittiöliina roikkuu vapaasti jolloin kuivuminen on tehokkainta. Voit säilyttää keittiöliinan huomaamattomammin kuin vesihanassa roikottamalla tai tiskipöydällä mytyssä.Toisaalta, mikäli haluat käyttää koristeellista tai värikästä design -keittiöliinaa, kuivaustelineen avulla se pääsee oikeuksiinsa - nyt keittiöliinan kuviot ja tekstit näkyvät muulloinkin kuin kaupan hyllyllä! Telineen runko pyörähtää hieman käytettäessä, joten liina asettuu luonnollisesti paikoilleen. Sinun ei tarvitse ripustaa tai asetella liinaa sen kummemmin. Parin käyttökerran jälkeen liina asettuu helposti ja nopeasti paikoilleen yhdelläkin kädellä. Näppärän lenkin ansiosta ripustat myös tiskiharjan telineeseen helpommin kuin sokkona kuivauskaapin astiaritilään. 

 

Teline voidaan ripustaa kätevästi roikkumaan astiakaapin ritilästä tai asentaa mukana tulevilla tarrakoukuilla kaapiston pohjaan. 

 

Keittiöliinateline sopii erinomaisesti esimerkiksi tupaantulijaislahjaksi ainaisen ruisleivän ja suolan sijaan - uutuutta ja käyttöarvoa arvostetaan!
Tuote on kätevä myös ensimmäiseen omaan asuntoon muuttaville - huonosti kuivanut tiskirätti on nopeasti keittiön bakteeripesäke, joka käytössä levittää epäpuhtauksia ympäri asunnon muita pintoja. Tyhjänä roikkuva kuivausteline muistuttaa keittiöliinan oikeaoppisesta säilyttämisestä. Tiskirätti alkaa haista huolellisesta huuhtelusta huolimatta, mikäli se kuivu kunnolla. Hanan päällä tai altaan laidassa säilytettäessä se kastuu helposti, eikä ajatus käytetyn keittiöluutun läpi valuneesta käyttövedestä ole muutenkaan houkutteleva... Keittiöliinaa kannattaa joka tapauksessa  vaihtaa tai pestä välillä, laadukkaimmat kestävät useankin pesun pyykkikoneessa. Bambu- ja hamppuliinoilla on myös antibakteerisia ominaisuuksia.

 

Aidas -kuivausteline on valmistettu Tampereella - ostamalla tuet suomalaista työtä!

 

Vastasimme asiakastoiveisiin! Aidas -kuivausteline sopii nyt myös valolistallisiin ja umpipohjaisiin kaapistoihin!
Antamanne palautteen perusteella lisäsimme telineeseen mahdollisuuden asentaa sen helposti myös moderneihin keittiöihin, joissa astiakaapin pohja on umpinainen. Lujien tarrakoukkujen avulla teline kiinnittyy helposti ja nopeasti paikoilleen. Tarrakoukkuja emme Suomesta valitettavasti saa, joten niissä jouduimme turvautumaan brittiläiseen tuotantoon.

 

Lisäsimme toimitukseen myös pidemmät ripustinkannakkeet, joiden ansiosta teline soveltuu hyvin myös valolistallisiin astiakaappeihin – näin teline roikkuu hieman alempana ja käyttö on helpompaa!

 

Toimitus sisältää siis kaiken tämän:

Kuivaustelineen

4 kpl ripustinkoukkuja (lyhyt ja pitkä pari)

2 kpl tarrakoukkuja umpipohjakaapistoihin kiinnittämistä varten

Käyttöohjeen

Asiakaspalautetta tuotteesta:

 

"Kuivainteline on aivan loistava. On ollut käytössä koko ajan. Todella kiva, kun voi laittaa keittiöliinan kuivumaan nätisti siihen ja tiskiharjan. Sitä voi tietysti käyttää muussakin mutta ostin liinaa varten telineen”

 

"Kävi juuri sopivasti kuivauskaapin ritilöihin roikkumaan, joten "asentaminen" helppoa. Tyylikäs, vaikkei tuolta kaapin "lipan" alta juuri näykään, kätevä, helppokäyttöinen, tiskirätti kuivuu tuossa nopeasti"

 

 


Materiaali: Alumiini, rosteri, muovi

Värit: Rosteri, harmaa, valkoinen

Mitat: n. 280mm x 60mm x 15mm

Paino: n. 150g

 

 

 

Nopea toimitus kotiin - 30 päivän palautusoikeus. Kokeile ja ihastu!

 

Katso asennus- ja käyttöohje "Lisää koriin" painikkeen yläpuolelta (tuotteen tietoarkki)

Suosittelemme myös


Selaa tätä tuoteryhmää: Keittiöön ja siivoukseen
Klarna Checkout
kauppiaan tiedot